La instal·lació del pessebre a la Seu Vella de Lleida inicia el Cicle de Nadal

L’obertura oficial tindrà lloc el dia 22, al Saló de Sessions de la Paeria amb la lectura del pregó, que anirà a càrrec de l’arquebisbe de la Diòcesi d’Urgell i copríncep d’Andorra, Mons. Joan Enric Vives

La instal·lació del tradicional pessebre a l’entrada de la Canonja, a la Seu Vella, ha estat el punt d’arrencada dels actes del Cicle de Nadal, programats per l’Agrupació Ilerdenca des d’aquest diumenge fins al diumenge 13 de gener, quan es clouran amb el lliurament dels guanyadors dels concursos als millors pessebres a l’Auditori Enric Granados.

Malgrat que l’acte d’aquest diumenge simbolitzi l’inici de les festes nadalenques, el Cicle de Nadal, que organitza l’Agrupació Ilerdenca, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, començarà oficialment el dissabte 22 de desembre, a les 7 de la tarda, al Saló de Sessions de la Paeria, amb la lectura del Pregó de Nadal, que anirà a càrrec de l’arquebisbe de la Diòcesi d’Urgell i copríncep d’Andorra, Mons. Joan Enric Vives Cecília.

Aquest diumenge, un cop finalitzat la col·locació del pessebre a la Canonja, obra de l’artista José Antonio Ferrer, hi ha hagut una actuació del Quartet de Pols i Púa “Terres de Lleida” i, tot seguit, una visita guiada pel claustre de la Seu, per conèixer les capelles, capitells, portes i racons on el Misteri de Nadal es fa present, què ha estat dirigida pel president dels Amics de la Seu Vella, Joan Ramon González.