La Diputació participa a l’homenatge que Cervera organitza als germans Márquez

Talarn felicita personalment als pilots i els ha agraït la gran tasca que estan duent a terme en l’esport d’elit

Imatge de l’homenatge que Cervera organitza als germans Márquez. Foto: Cedida

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, ha assistit aquesta tarda a l’homenatge que Cervera ha organitzat als germans Marc i Àlex Márquez, guanyadors del mundial de  Moto GP i Moto2 respectivament. El president ha volgut agrair personalment la gran tasca que estan duent a terme els dos pilots de Cervera en l’esport d’elit, ja que considera que situa les terres de Lleida i Catalunya al món, i demostra que l’esport català és dels més competitius d’entre les grans potències esportives del planeta.

En aquest sentit, el president ha recordat que les comarques de Lleida, Alt Pirineu i Aran han assolit aquests darrers anys uns nivells esportius importantíssims en tots els camps, des de l’esport de base a la competició d’alt nivell i afirma que això és degut al treball, constància i esforç dels esportistes i al compromís de les entitats, que treballen en funció d’uns valors educatius i formatius molt importants.

Finalment el president ha a volgut agrair també a la família dels pilots, el gran esperit de lluita i sacrifici, que ha portat als pilots a convertir-se de nou en campions del món i ha desitjat a Marc i Àlex Márquez tots els encerts de cara al futur.

A l’homenatge als pilots cerverins també hi han participat la diputada Rosa Perelló i l’alcalde de Cervera Ramon Augé.