La carretera LV-9124 a Sant Esteve de la Sarga, tancada fins el dia 7 de febrer

Així s’ha decidit des del Servei de Vies i Obres de la Diputació per tal que el terra i la pedra dels talussos quedin assentats i no es pateixi un altre despreniment

El Servei de Vies i Obres de la Diputació de Lleida ha informat aquest divendres que hi ha 2 vies de titularitat provincial que estiguin afectades per despreniments o inundacions i es troben tallades. Es tracta de la LV-9124, que correspon a la via que uneix Guàrdia de Noguera, Moror i Sant Esteve de la Sarga en un tram de 3 km, per despreniments; i la LV-3341 entre Bellpuig i Tornabous, en un tram d’1,1 km, per inundacions.

La carretera LV-9124 estarà tancada al trànsit fins divendres dia 7 de febrer en un tram de 3 km, a l’alçada de Moror, per raons de seguretat i prudència. Els tècnics expliquen que una vegada netejada la via, com que encara drena aigua per la muntanya cal esperar uns dies a que el terra i la pedra dels talussos quedin assentats per no patir un altre despreniment.

Des del Servei de Vies i Obres de la Diputació es recomana circular amb molta precaució en previsió de possibles incidències.