Joan Talarn destaca a la inauguració de Montgai Màgic

El president de la Diputació de Lleida també ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament

0
113
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, signant al Llibre d’Honor de l’Ajuntament

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest dissabte la inauguració de l’11a Fira de Màgia al Carrer-Montgai Màgic, que se celebra aquest cap de setmana en aquesta població de la Noguera.

Talarn, que ha estat acompanyat pel diputat Eloi Bergós, ha arribat a la plaça Prat de la Riba de Montgai, on ha estat rebut per l’alcalde Jaume Gilabert; pel president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; per la resta de la corporació municipal i per diferents alcaldes de la zona. A continuació s’han traslladat a l’Ajuntament, on Joan Talarn ha signat al Llibre d’Honor juntament amb l’artista que ha protagonitzat l’espectacle inaugural, Charlie Mag. Gilabert els ha obsequiat amb uns llibres i una reproducció del campanar de Montgai.

Posteriorment s’han desplaçat a la plaça, on s’ha procedit a la inauguració de Montgai Màgic, en un acte en què Joan Talarn ha participat activament en un dels espectacles, el que ha signat l’artista peruà Allen Camero. Finalment, han efectuat un recorregut per la fira, que va començar dijous amb una jornada dedicada als escolars i que acabarà demà amb l’actuació del Mag Lari. 

En la seva intervenció, Talarn ha expressat la seva satisfacció per poder inaugural Montgai Màgic, un esdeveniment que, juntament amb la Fira del Sabó que se celebra a l’abril, concedeix a Montgai dos referents “específicament únics” entre les més de 200 fires que tenen lloc cada any al territori lleidatà.

En aquest sentit, el president s’ha referit a les fires com a “factors multiplicadors de l’activitat econòmica, de foment de la competitivitat i de reequilibri territorial”, ja que “la fira fa poble, genera complicitats i sentiment de comunitat”, uns valors que fan que la Diputació de Lleida continuï apostant fermament pel fet firal.

El certamen compta amb la participació d’una quarantena de mags que oferiran una setantena de funcions durant tot el cap de setmana en 12 punts diferents distribuïts per tot el poble. A més, Montgai Màgic es completa amb un mercat de productes artesans i alimentaris amb una vintena d’expositors. Tot plegat sota l’organització de l’Ajuntament de Montgai, l’Associació Amics de la Màgia i l’Associació de Mags i il·lusionistes de Lleida (AMIL) i amb el suport de la Diputació de Lleida.

FER UN COMENTARI