Joan Reñé rep Ramona Gabriel amb motiu del seu segon triomf a la Titan Desert

El president de la Diputació de Lleida ha felicitat la ciclista de Ponts i li agraït que hagi tornat a deixar al lloc més alt el nom de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut avui la ciclista lleidatana Ramona Gabriel amb motiu del seu nou triomf a la Titan Desert 2018.

Aquesta és la segona victòria de la ciclista de Ponts en una de les proves més dures del món dins de la bicicleta de muntanya. Ramona Gabriel ha rebut la felicitació de Joan Reñé, que ha agraït a la pontsicana que hagi deixat el nom de Lleida al lloc més alt amb el seu projecte dins l’equip Garmin-Scott MB Team, en el qual ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida.

Reñé ha expressat que “la Titan Desert és d’un alt risc” i que “el fet de poder-la assolir és fruit del treball i la constància”.

Per la seva part, Ramona Gabriel ha agraït la col·laboració de la Diputació de Lleida per poder fer realitat un segon triomf en la que era la seva quarta participació a la Titan Desert, on fins ara sempre ha pujat al podi, ja que va ser tercera en el seu debut el 2014, va guanyar el 2016 i va ser segona l’any passat, un gran palmarès al qual ara cal afegir el triomf a la Titan Desert 2018.

Cal destacar, a més, que el diumenge passat Ramona Gabriel també va revalidar el seu títol de campiona de Catalunya de Bike Marató en imposar-se a la Marathon Cup by Scott & Taymory celebrada a Aguilar de Segarra i explica que “després d’uns dies de descans, es prepararà per la Pedals de Foc Non Stop, que pertany al Campeonat d’Europa de Marató, al Juliol”.