Infants i joves de la ciutat pinten un mural sobre el respecte a l’avinguda de Blondel

L'activitat forma part de la iniciativa Setmanart, dins dels projectes municipals d’entorn, que treballa el respecte envers l’entorn i la comunitat

Els infants i els joves dels barris de la Bordeta, Cappont, Magraners i Centre Històric han elaborat un mural situat a l’avinguda de Blondel en el marc de la iniciativa Setmanart, impulsada per la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials a través dels projectes municipals d’entorn.

Uns 150 nens i nenes de la ciutat han participat en el procés de creació i disseny del grafit amb l’objectiu de representar de manera gràfica i creativa el valor del respecte envers l’entorn i la comunitat. Aquest projecte va cloure el divendres de la setmana passada amb l’execució final del mural.

Els projectes educatius municipals d’entorn, que se centren en la detecció de necessitats i en la promoció de la infància i l’adolescència, tenen com a objectiu principal respondre a les demandes educatives del territori dels infants, adolescents i joves que viuen una situació de risc o tenen risc de viure-la.