#ILoveD’onvíngon, la nova Postuxapa per a “Lleida pels refugiats”

Postureig de Lleida presenta la 21a “Postuxapa”, dedicada a l'entitat solidària de suport a voluntaris i associacions que es troben als camps de refugiats

Ja són vint-i-una les causes amb les que Postureig de Lleida s’involucra de manera altruista amb les famoses “Postuxapes”. Aquestes tenen l’objectiu de recaptar diners, donar suport i fer difusió de la tasca que duen a terme diferents entitats benèfiques, tant a la ciutat de Lleida com arreu de la província. La nova xapa solidària “I Love D’onvíngon” està dedicada a “Lleida pels refugiats”, una entitat que realitza accions de denúncia, conscienciació a Catalunya, i col·labora amb voluntaris independents i associacions que es troben als camps de refugiats. “?Víngon d’on víngon, són persones amb drets!”, un lema que acompanya l’anunci d’aquesta nova placa solidària.

 

Els diners recaptats amb les Postuxapes es destinen íntegrament a diverses associacions i permeten arribar a més gent per tal que aquestes coneguin i s’involucrin també en les diferents accions solidàries. Entre totes les accions empreses des de Postureig Lleida, s’ha aconseguit recaptar més de 100.000 euros per diverses causes. Més de 50 establiments i associacions de tota la província col·laboren de manera desinteressada, venent xapes, realitzant concursos, subhastes o festes per unir-se al moviment solidari del conegut personatge lleidatà.