#ILoveD’onvíngon, la nova Postuxapa per a “Lleida pels refugiats”

Postureig de Lleida presenta la 21a “Postuxapa”, dedicada a l'entitat solidària de suport a voluntaris i associacions que es troben als camps de refugiats

0
569
Circ Raluy Legacy 728×90

Ja són vint-i-una les causes amb les que Postureig de Lleida s’involucra de manera altruista amb les famoses “Postuxapes”. Aquestes tenen l’objectiu de recaptar diners, donar suport i fer difusió de la tasca que duen a terme diferents entitats benèfiques, tant a la ciutat de Lleida com arreu de la província. La nova xapa solidària “I Love D’onvíngon” està dedicada a “Lleida pels refugiats”, una entitat que realitza accions de denúncia, conscienciació a Catalunya, i col·labora amb voluntaris independents i associacions que es troben als camps de refugiats. “🌍Víngon d’on víngon, són persones amb drets!”, un lema que acompanya l’anunci d’aquesta nova placa solidària.

 

Els diners recaptats amb les Postuxapes es destinen íntegrament a diverses associacions i permeten arribar a més gent per tal que aquestes coneguin i s’involucrin també en les diferents accions solidàries. Entre totes les accions empreses des de Postureig Lleida, s’ha aconseguit recaptar més de 100.000 euros per diverses causes. Més de 50 establiments i associacions de tota la província col·laboren de manera desinteressada, venent xapes, realitzant concursos, subhastes o festes per unir-se al moviment solidari del conegut personatge lleidatà.

FER UN COMENTARI