‘If (l’últim desig)’, escrita per Natza Farré, aquest divendres a l’Escorxador

Dirigida per la companyia Vero Cendoya, l'espectacle explica la història de tres germanes que tornen al càmping on van passar els estius de la seva infantesa amb el propòsit de complir l’últim desig de la seva mare

‘If (l’últim desig)’ arriba aquest divendres, a les 21.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Escrita per la periodista Natza Farré i dirigida per la companyia Vero Cendoya, l’espectacle explica la història de tres germanes que tornen al càmping on van passar els estius de la seva infantesa amb el propòsit de complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada en el lloc on van compartir tants moments.

L’escenari transformat en un decadent càmping intemporal. Tres dones. Tres germanes tornen al càmping on van passar els estius de la seva infància amb un propòsit, complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada al mateix càmping on han compartit tants moments. Aquest propòsit constitueix el pretext per mirar enrere i fer balanç. La parcel·la del càmping, el marc on es projecten els seus desitjos i aspiracions, i en el qual se succeeixen escenes i monòlegs que presenten cadascuna d’elles i la relació que les enfronta. Amb els seus records sobre la taula, comencen a sorgir les imatges del que volien ser i on realment han arribat.

Un espectacle en to de comèdia àcida, amb un humor que toca extrems, entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir, i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula. IF (L’últim desig) és un viatge emocional on el cos i la paraula ens porten de la mà cap a un ambient sòrdid i oníric, carregat de records, flashbacks i personatges imaginaris que simbolitzen la complexitat d’un dels màxims motors vitals: el desig. Amb Alba Florejachs, Glòria Sirvent i Vero Cendoya.