Genaro Technaro de Ponts guanya la 12è concurs de Dj’s Ciutat de Lleida

En segon i tercer lloc han quedat Soul Brucke i Alfroi&Adox, respectivament, que com a premi s’han emportat material musical

0
963
Participants del concurs de Dj’s Ciutat de Lleida

Gerano Techarno, de Ponts, ha estat el guanyador del concurs de Dj’s Ciutat de Lleida, que enguany ha arribat a la 12a edició. Com a premi actuarà a les Festes de Maig de la ciutat l’any que ve. Soul Brucke, un argentí afincat a Salou, i Alfroi&Adox, parella de Mollerussa, han quedat en segona i tercera posició, respectivament, i s’han emportat material musical com a premi. La dj Irem, de Balaguer, també ha arribat a la final.

El concurs s’ha fet els mesos d’octubre i novembre i s’hi han presentat 19 maquetes de dj’s de 16 a 35 anys d’arreu de Catalunya. Es van seleccionar 9, que van punxar en 3 semifinals consecutives al club Les Paul de Lleida.

L’Ajuntament de Lleida ha col·laborat en l’organització del concurs amb l’entitat AM+. Així, el departament de Joventut i la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports han donat suport a la iniciativa amb el centre educatiu Ilerna, la botiga Manhattan i el club Les Paul.

FER UN COMENTARI