Genaro Technaro de Ponts guanya la 12è concurs de Dj’s Ciutat de Lleida

En segon i tercer lloc han quedat Soul Brucke i Alfroi&Adox, respectivament, que com a premi s’han emportat material musical

Participants del concurs de Dj’s Ciutat de Lleida

Gerano Techarno, de Ponts, ha estat el guanyador del concurs de Dj’s Ciutat de Lleida, que enguany ha arribat a la 12a edició. Com a premi actuarà a les Festes de Maig de la ciutat l’any que ve. Soul Brucke, un argentí afincat a Salou, i Alfroi&Adox, parella de Mollerussa, han quedat en segona i tercera posició, respectivament, i s’han emportat material musical com a premi. La dj Irem, de Balaguer, també ha arribat a la final.

El concurs s’ha fet els mesos d’octubre i novembre i s’hi han presentat 19 maquetes de dj’s de 16 a 35 anys d’arreu de Catalunya. Es van seleccionar 9, que van punxar en 3 semifinals consecutives al club Les Paul de Lleida.

L’Ajuntament de Lleida ha col·laborat en l’organització del concurs amb l’entitat AM+. Així, el departament de Joventut i la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports han donat suport a la iniciativa amb el centre educatiu Ilerna, la botiga Manhattan i el club Les Paul.