Fèlix Larrosa compta amb l’ONCE per incorporar la domòtica en projectes per a la gent gran

El paer en cap s’ha reunit amb el nou director a Lleida, Marcelino Cid, amb qui han valorat mesures que l’organització ja ha provat sobre l’aplicació d’automatismes en les instal·lacions dels habitatges

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que compta amb el suport i assessorament de l’ONCE per incorporar la domòtica en projectes per a la gent gran. Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, s’ha reunit aquest dimecres a la Paeria amb el nou director de l’Agència administrativa de l’ONCE a Lleida, Marcelino Cid. Larrosa ha explicat que la Paeria presentarà un programa transversal adreçat al col·lectiu de la gent gran i que, entre altres, integra automatismes en les instal·lacions dels habitatges, àmbit en el qual l’ONCE pot aportar amb la seva experiència i aplicar el seu programa domòtic per a persones amb discapacitat visual.

En la reunió d’aquest migdia, el responsable de l’ONCE a Lleida ha felicitat Larrosa per l’avanç a la ciutat en matèria d’accessibilitat. En aquest sentit, l’alcalde ha comentat amb Cid l’estratègia sobre accessibilitat que s’està aplicant a la ciutat, treballant la supressió de barreres, les plataformes úniques, voreres més amples, etc., i li ha posat d’exemple la remodelació al barri de Noguerola, plantejada amb criteris sostenibles i d’accessibilitat.