Fèlix Larrosa compta amb l’ONCE per incorporar la domòtica en projectes per a la gent gran

El paer en cap s’ha reunit amb el nou director a Lleida, Marcelino Cid, amb qui han valorat mesures que l’organització ja ha provat sobre l’aplicació d’automatismes en les instal·lacions dels habitatges

0
270
Circ Raluy Legacy 728×90

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assenyalat que compta amb el suport i assessorament de l’ONCE per incorporar la domòtica en projectes per a la gent gran. Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, s’ha reunit aquest dimecres a la Paeria amb el nou director de l’Agència administrativa de l’ONCE a Lleida, Marcelino Cid. Larrosa ha explicat que la Paeria presentarà un programa transversal adreçat al col·lectiu de la gent gran i que, entre altres, integra automatismes en les instal·lacions dels habitatges, àmbit en el qual l’ONCE pot aportar amb la seva experiència i aplicar el seu programa domòtic per a persones amb discapacitat visual.

En la reunió d’aquest migdia, el responsable de l’ONCE a Lleida ha felicitat Larrosa per l’avanç a la ciutat en matèria d’accessibilitat. En aquest sentit, l’alcalde ha comentat amb Cid l’estratègia sobre accessibilitat que s’està aplicant a la ciutat, treballant la supressió de barreres, les plataformes úniques, voreres més amples, etc., i li ha posat d’exemple la remodelació al barri de Noguerola, plantejada amb criteris sostenibles i d’accessibilitat.

FER UN COMENTARI