Exitós Túnel del Terror a la Torre Queralt

El passatge habilitat en aquest històric edifici ha estat impulsat per l’Associació de Veïns del Secà de Sant Pere

L’Associació de Veïns del Secà de Sant Pere ha aprofitat la festa de Tots Sants per organitzat un túnel del terror per a tots els públics. L’històric edifici Torre Queralt ha estat l’escenari necessari per habilitar un passatge d’activitats relacionades amb la festa de Halloween, que ha inclòs referències al Secà i a la ciutat, ja que el principal objectiu és promocionar el barri. Una iniciativa que ha tingut una resposta exitosa de públic, ja que s’han format llargues cues per accedir al recinte.

Diversos regidors de l’Ajuntament de Lleida han visitat tant dijous com divendres aquest passatge del terror, per donar suport a la iniciativa veïnal, que segons ha manifestat el president del barri, José Carreiro, ha sorgit “amb l’objectiu que sigui la primera de moltes activitats que fa la gent del Secà per als veïns, ja que des de l’associació volem incentivar la cooperació i fer activitats per a tots els públics i gustos al barri, i el millor és que la gent hi està responent”.

El dijous, van passar pel ‘túnel del terror’ el tinent d’alcalde Paco Cerdà i els regidors Sergio González i Xavier Palau, així com el president de la Federació d’Associacions de Veïns, Toni Baró. Divendres ha estat el regidor de Festes i tradicions, Ignasi Amor, qui ha felicitat personalment els veïns del Secà de Sant Pere la seva iniciativa.