Esmorzar solidari a l’Institut Municipal d’Ocupació

Els alumnes del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic han promogut la iniciativa, dins el programa formació i inserció

Un grup d’alumnes de l’Institut Municipal d’Ocupació ha organitzat un esmorzar solidari aquest dimarts en el marc del projecte Joves empresaris de ponent (JEP). Són alumnes del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, que s’inclou al programa formació i inserció (PFI-PTT) del departament d’Educació de la Generalitat i gestionat per l’IMO. La tinent d’alcalde i regidora d’ocupació i responsabilitat social, Anna Campos, ha participat en l’acció i ha valorat la iniciativa promoguda per l’alumnat, que contribueix al teixit social de la ciutat.

El JEP és un projecte educatiu adreçat a l’alumnat de 16 a 24 anys que té per objectiu crear i gestionar la seva pròpia mini-empresa en format de cooperativa. D’aqueta manera, es fomenta l’emprenedoria entre els joves. El curs té una durada de 9 mesos i s’hi fan diverses activitats d’autofinançament per fer créixer la cooperativa, una de les quals ha estat l’esmorzar solidari. Quan acabi el curs, els diners que s’hagin aconseguit de les diverses accions es lliuraran a una entitat amb fins socials.