Els Pets presenten el seu nou disc ‘SOM’ amb un directe exclusiu al Teatre de la Llotja

Aquest divendres, 26 d’abril, a les 21 hores, pujaran a l’escenari amb un concert que compta amb una escenografia i posada en escena acurada

Els Pets arriben al Teatre de la Llotja de Lleida, aquest divendres, 26 d’abril, a les 21 hores, en el marc de la seva nova gira en què presentaran el seu nou àlbum ‘SOM’, després de cincs anys de silenci discogràfic. Encara hi ha entrades disponibles per a aquest concert al web de LaTemporada a un preu únic de 29€.

Els de Constantí han triat la ciutat de Lleida com una de les set ciutats per tornar a pujar als escenaris i presentar un directe exclusiu amb una escenografia i posada en escena acurada que reflectirà un treball lluminós, eclèctic i artesanal.

‘SOM’ és el dotzè disc del grup català que compta amb la producció del lleidatà Joan Pons, El Petit de Can Eril. Aquest nou álbum té un llistat de tretze cançons plenes de màgia, tendresa, eufòria i amor per la música. Els Pets han decidit apostar per sonoritats contemporànies amb un grapat de cançons memorables i sense farciment. En elles el trio format per Lluís Gavaldà, Jaon Reig i Falin Cáceres, regalen històries fetes de petits detalls, personatges entranyables que se sobreposen als sotracs de la vida quotidiana amb tossuderia.

Cal recordar que Els Pets van obrir la seva nova gira al Gran Teatre del Liceu el passat, 16 de desembre de 2018 amb les entrades exhaurides. El seu nou àlbum va ser enregistrat al mes de juliol al teatre de Ca L’Eril a Guissona (La Segarra) de la mà del productor Joan Pons i va ser mesclat la primera setmana d’agost als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) pel Jordi Mora.