Els mossos carreguen a la manifestació de Lleida quan intentava accedir al carrer dels jutjats

Els manifestants han llençat ous i pintura als agents i almenys hi hauria un jove ferit a la cara

0
824
Pla general on es pot veure el moment que la manifestació de Lleida ha quedat col·lapsada al carrer la Parra perquè els Mossos han barrat el pas quan volien accedir als jutjats del Canyeret, el 21 de febrer de 2019

Els Mossos d’Esquadra han carregat durant la manifestació que s’ha fet aquest migdia a Lleida amb motiu de la vaga general del 21-F. La càrrega ha tingut lloc quan la capçalera de la manifestació ha intentat accedir als jutjats del Canyeret pel carrer la Parra. Prèviament hi ha hagut uns moments de tensió quan alguns manifestants han llençat ous i pintura a la policia. Segons han informat les Joventuts d’Esquerra Republicana un jove militant d’aquesta organització ha resultat ferit a la cara per aquestes càrregues. La manifestació ha començat pels volts de les dotze del migdia al davant de l’edifici del Rectorat de la UdL i ha transcorregut per la rambla d’Aragó en direcció a la comissaria de la policia espanyola.
Segons el CDR Ponent durant la jornada de vaga general d’aquest 21-F els Mossos d’Esquadra han identificat 29 persones quan s’ha impedit la sortida de busos a les cotxeres de Lleida, 11 més en aquest punt i 5 més a l’avinguda de les Garrigues a la capital del Segrià.

FER UN COMENTARI