Els joves del curs d’inserció PFI-PTT de l’IMO fan una donació a l’AFANOC Lleida

Han lliurat els diners recaptats durant el curs a través de les activitats realitzades en el projecte Joves Empresaris de Ponent (JEP)

Els alumnes del programa de formació i inserció, PFI-PTT, de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) han lliurat a l’entitat AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) els diners que han aconseguit durant el curs escolar a través de les activitats que han dut a terme en el projecte Joves Empresaris de Ponent.

El programa integral JEP proposa a l’alumnat crear i gestionar la seva pròpia mini empresa. Una de les activitats més destacades d’aquest projecte és el Mercadet Escola d’Emprenedors, que es va realitzar el dia 7 de juny. En el Mercadet, ubicat a la plaça de la Catedral, els alumnes de secundària van poder comercialitzar els productes de les cooperatives que havien creat.

El curs de formació PFI-PTT de l’IMO es dirigeix a joves entre 16 i 21 anys que no han finalitzat els seus estudis de secundària. El programa té una clara finalitat educativa, formativa i professionalitzadora i pretén proporcionar als joves les competències que els permetin incorporar-se al món laboral o continuar la formació, especialment en cicles de F.P. de grau mitjà.