Els alumnes dels Itineraris Musicals fan un concret a l’Auditori Municipal per cloure el curs

El programa de formació musical ha comptat amb 133 alumnes, als quals s’ha adaptat un itinerari d’acord al seu nivell i interessos

El programa Itineraris Musicals ha clos avui el curs amb un concert col·lectiu a l’Auditori Municipal Enric Granados, en què els participants han interpretat diverses peces triades per a l’ocasió. També hi ha actuat el cor. Aquest curs el projecte ha comptat amb 133 alumnes i els instruments que han triat han estat piano, guitarra, acordió, orgue, flauta travessera, saxofon i clarinet i trompa.

La regidora d’Educació, Rosa Maria Salmeron, ha assistit al concert i ha fet el lliurament de diplomes a l’alumnat que ha finalitzat els cursos de Llenguatge musical.

Els Itineraris musicals és el programa de formació musical que neix dins la Universitat Popular amb la participació del Conservatori i l’Escola Municipal de Música. L’objectiu és dissenyar itineraris a la mida de cada persona i que tinguin la durada que hom desitgi i necessiti. S’hi pot accedir per diferents vies que permeten adaptar-se als diferents nivells i interessos de les persones que participen.

Els Itineraris musicals parteixen de 4 nivells (4 cursos). Les assignatures que hi ha són llenguatge musical, cor, percussió i instruments Orff i tècnica vocal, a més de l’instrument que els participants hagin escollit. Un cop finalitzats els quatre cursos, l’alumnat pot entrar a Música Major, que permet fer classes individuals d’instrument i seguir cursant assignatures col·lectives, alhora que participar en diferents conjunts instrumentals i Seminaris.