El pilot lleidatà Isidre Esteve promociona Lleida

El tinent d’alcalde Paco Cerdà, que s’hi ha reunit aquest matí, ha explicat que s’està creant una línia per promocionar Lleida per mitjà de la relació entre nous talents esportius i carreres consolidades

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha mantingut avui una reunió per establir nous marcs de col·laboració amb el pilot Isidre Esteve qui, des de fa 5 anys, porta la imatge de la ciutat de Lleida en tots i cadascun dels seus reptes esportius.

Cerdà ha posat de manifest que s’està creant una línia d’interacció per promocionar Lleida a través de la relació entre el valor emergent dels nous talents esportius i les carreres ja consolidades com la d’Esteve.

Isidre Esteve, reconegut internacionalment en el món del motor, participa al ralli Dakar. L’any passat, una cursa amb moltes dificultats, el va deixar a la 21a posició. Enguany repeteix en el que serà el seu 4t Dakar.

En un altre nivell, d’ençà de la seva lesió medul·lar, Esteve regenta la Fundació Isidre Esteve amb objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.