El Mercat de l’Horta a Taula s’establirà a Lleida en tres ocasions durant el Nadal

El mercat té lloc cada primer dissabte de mes i també posarà les parades el cap de setmana del 22 i 23 amb motiu de les festes

El Mercat de l’Horta a Taula celebrarà tres edicions aquest mes de desembre amb motiu de l’època nadalenca. Vint-i-quatre parades s’han instal·lat aquest dissabte al costat de la plaça de Sant Joan com cada primer dissabte de mes. El paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans i del president de l’Associació del mercat, Albert Porté, ha visitat el mercat i n’ha destacat els productes de proximitat que s’hi ofereixen i els valors agrícoles i alimentaris que s’hi associen. La iniciativa, consolidada al calendari de mercats de la ciutat, compleix 10 anys aquesta temporada (es va inaugurar el 2009).

El cap de setmana del 22 i 23 de desembre el mercat tornarà a instal·lar-se amb les parades habituals i sortejarà dues paneres -una cada dia- amb productes del mateix mercat. La pròxima cita serà al gener, el dissabte dia 5, coincidint encara amb festes.

El Mercat de l’Horta a Taula té una periodicitat mensual i des de l’octubre ha canviat de dia i l’hora. Ara té lloc cada primer dissabte de mes, al costat de la plaça de Sant Joan, de 09 a 20 h, un canvi per millorar el servei al client i arribar a més compradors.

Al Mercat de l’Horta a Taula, s’hi poden trobar, entre altres, formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, melmelades, cerveses artesanes, licors, torrons, coques, oli, etc. El mercat esdevé un punt de trobada entre productors i elaboradors lleidatans i consumidors per sensibilitzar sobre la producció de proximitat.