El Mercat de l’Hort a Taula torna després de l’estiu, ara en dissabte

La iniciativa de venda de productes alimentaris de proximitat, que aquesta temporada farà 10 anys, reprèn l'activitat amb nou format a la plaça Sant Joan

El Mercat de l’Hort a Taula de la plaça Sant Joan ha reprès aquest dissabte l’activitat després de la parada estiuenca estrenant canvi de data, ja que a partir d’ara es passarà a celebrar el primer dissabte de cada mes, en lloc dels diumenges. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha visitat el mercat i ha saludat i intercanviat impressions amb els paradistes sobre aquest nou format.

L’horari del mercat és de 9.00 a 14.00 hores i ofereix productes alimentaris de proximitat com formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, pa i coques, etcètera. Amb el canvi de dia es vol aprofitar millor el flux de gent que genera l’activitat comercial a l’Eix els dissabtes al matí.

El Mercat de l’Hort a Taula complirà deu anys a principi de l’any que ve i per celebrar l’efemèride està previst organitzar un programa d’activitats que aportin valor afegit, com tastos, maridatges o demostracions de cuina. Abans del Nadal també s’organitzaran sortejos de productes.

La Regidoria de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria promou el Mercat de l’Horta a Taula amb dos objectius molt clars: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.