El Mercat de l’Hort a Taula torna aquest dissabte a la plaça de Sant Joan

La iniciativa, que aquesta temporada farà 10 anys, reprèn l’activitat després de l’estiu amb canvi de dia i renovació de format

Les parades del Mercat de l’Hort a Taula s’instal·laran aquest dissabte a la plaça de Sant Joan. Després de l’aturada d’estiu, el Mercat reprèn l’activitat amb canvi de dia. A partir d’ara es farà el primer dissabte de cada mes. Serà a la mateixa hora, de les 09 a les 14 h aproximadament, i a la mateixa ubicació, la plaça de Sant Joan. A més, renovarà el format, amb la programació d’activitats diverses, amb tastos, maridatges o demostracions de cuina, per dinamitzar la iniciativa, que aquesta temporada complirà 10 anys.

La Regidoria de Promoció de la ciutat, del comerç, del turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria promou el Mercat de l’Horta a Taula amb dos objectius molt clars: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors lleidatans i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de les proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l’agricultura i l’alimentació.