El Fòrum Ciutadà per la Cohesió Social inaugura l’Àgora de la Pau al Museu del Clima

El col·lectiu de persones migrades de Lleida impulsen el projecte d’apadrinament d’un espai verd, que esdevé punt de trobada i refermament del treball en valors per part dels països i cultures representatives a Lleida

0
249

El grup de persones migrades de Lleida, organitzats en el FOCCS (Fòrum Ciutadà per a la Cohesió Social) han inaugurat aquesta tarda l’espai Àgora de la Pau, dins el Museu del Clima. Aquest és un projecte que s’inicià, en col·laboració amb la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, a principis de l’any 2017, quan va oferir a la població de Lleida poder plantar arbres als diferents parcs de Lleida.

Més de 80 persones de diferents nacionalitats i membres del FOCCS van acudir el passat 10 de març a la crida de la Regidoria de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat i van plantar més de 150 arbres. Un moment que va se aprofitat per desenvolupar una activitat vinculada al medi ambient i la pau. Aquesta activitat va consistir en l’apadrinament d’un conjunt d’arbres d’aquesta zona per a la creació del Jardí de la Pau (Àgora de la Pau) i el Medi Ambient, que avui s’ha inaugurat.

Durant l’acte d’inauguració, s’han llegit textos entorn la pau, la solidaritat i la convivència entre cultures; combinats amb moments de música i ball tradicionals de diferents cultures d’arreu del món.

FER UN COMENTARI