El Bus Turístic arrenca la nova temporada de primavera coincidint amb la Setmana Santa

Circularà del 13 fins al 21 d’abril i, després, tots els caps de setmana de primavera i l’1 i 11 de maig

Arriba una nova temporada del Bus Turístic a Lleida amb la primavera. Turisme de Lleida posa en marxa aquest servei a partir de demà dissabte, 13 d’abril, coincidint amb Setmana Santa. El bus operarà cada dia durant les vacances, fins al 21 d’abril, així com els caps de setmana de primavera i els festius de l’1 i 11 de maig.

El recorregut del Bus Turístic comença davant de la Paeria (a les 11, 12 i 13 del migdia i a les 4, 5, 6 i 7 de la tarda) i té una durada aproximada d’una hora. És un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones. La línia uneix els dos turons de la ciutat i fa accessible la visita al Castell Templer de Gardeny, ja que els seus usuaris tenen l’accés gratuït al recinte medieval. Durant la temporada de primavera, el recorregut que realitza és la ruta històrica de la ciutat.

La visita del Castell es pot realitzar amb el bus de les 11 i les 12, els caps de setmana i festius, que és quan roman obert l’equipament, de 10 del matí a dos quarts de dues del migdia.

El preu del tiquet de bus és d’1,20 € (el mateix que el bitllet senzill del transport urbà) i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Temps, T-Nostra, T-Estudiant ATM i Emocity). El preu dels auriculars és de 50 cèntims.

El Bus Turístic té un sistema d’àudio amb quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), perquè els viatgers puguin escoltar durant el recorregut les principals referències de la ciutat.