Detingut per agredir i amenaçar els seus pares i la seva dona a Lleida

Està acusat de maltractament en l'àmbit de la llar, violència domèstica i danys

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home com a presumpte autor d’haver agredit i amenaçat els seus pares i la seva dona. Els fets van tenir lloc dijous al migdia a la ciutat de Lleida. Segons la denúncia, R. P. G., de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, es va dirigir primer a casa dels seus pares i allà els va empentar i va trencar vidres i portes de l’habitatge. Després, es va dirigir a casa seva, on viu amb la seva parella, també a Lleida, i la va amenaçar i empentar. Tant els pares com la dona van trucar a la policia per alertar dels fets. L’home està acusat dels delictes de maltractament en l’àmbit de la llar, violència domèstica i danys.
El primer altercat va tenir lloc aquest dijous a les 15.20 h, quan una patrulla va anar al carrer Baró de Maials de Lleida en rebre un avís d’un ciutadà que demanava ajuda perquè el seu fill l’estava amenaçant al seu domicili. Els agents van comprovar que la porta del domicili estava oberta, van veure uns vidres trencats a l’interior i van parlar amb l’home que els havia requerit que va explicar als agents que el seu fill l’havia empentat tant a ell com a la seva dona, els havia amenaçat i tot seguit havia trencat diversos vidres i portes de l’interior de l’habitatge i després havia marxat del domicili familiar.

Poc després, es va rebre un altre avís d’una agressió a una dona per part de la seva parella al seu domicili situat a l’avinguda de l’Alcalde Porqueres, també a Lleida. Un cop al lloc, la dona va explicar als agents que la seva parella l’havia amenaçat i li havia donat diverses empentes. Tot seguit, una patrulla va localitzar la parella de la dona al carrer, molt pròxim al domicili, i el va identificar com a R.P.G., de 38 anys i de nacionalitat espanyola, i va resultar que era també el fill del matrimoni que havia patit les agressions i amenaces moments abans. L’home va quedar detingut.