Detinguda una parella per tres robatoris en establiments comercials de Lleida

Els Mossos relacionen els arrestats amb dos assalts a un mateix bar comesos en dies consecutius, i amb un altre en una botiga de telefonia mòbil

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home de 29 anys i una dona de 33, ambdós veïns de Lleida, com a presumptes autors de tres robatoris en establiments comercials de la capital del Segrià. En concret, la policia els relaciona amb dos robatoris que van tenir lloc a finals de febrer i en dies consecutius en un mateix bar de la plaça Ricard Viñes, d’on els lladres es van endur el contingut de la caixa registradora i una tauleta electrònica, després de forçar la porta de l’establiment per accedir a l’interior.

Així mateix, els Mossos també vinculen la parella amb el robatori en una botiga de telefonia mòbil del carrer Pi i Margall, comés a principis de febrer. En aquell cas, els assaltants van forçar la reixa de l’aparador i es van emportar auriculars i altaveus, amb un valor d’uns 450 euros. Arran dels fets, la policia va obrir una investigació, que va permetre identificar els presumptes responsables dels tres assalts, que van ser detinguts dilluns al carrer Veguer de Carcassona de Lleida.