Despertem Lleida es reuneix amb els veïns

La plataforma inicia el contacte amb diferents entitats veïnals de la ciutat per organitzar debats i recollir les problemàtiques dels barris

604

En les properes setmanes, la plataforma Despertem Lleida es reunirà amb diferents associacions de veïns amb l’objectiu que aquestes els traslladin quins problemes tenen als barris i organitzar debats “per conscienciar a la gent i contribuir que hi hagi un canvi de govern a la ciutat”. Aquestes reunions s’organitzen en base als principis de “transversalitat i pluralitat” marcats per la mateixa plataforma, la qual es manté oberta a tota la ciutadania, “deixant de banda interessos partidistes i buscant el bé comú de Lleida”.

El passat 2 de juliol, la plataforma Despertem Lleida publicava una enquesta a les xarxaes socials plantejant si l’opció de primàries proposades per l’ANC “poden ser una bona opció per assegurar un canvi en el govern de la Paeria que representi la majoria social independentista de la ciutat?”. Un total de 1732 van participar-hi durant les 24 hores en que va estar oberta l’enquesta. En aquest sentit, des de la plataforma consideren que aquestes reunions seran positives perquè “permetran parlar directament amb les persones que fan vida als barris i obtenir molta informació”.

FER UN COMENTARI