Demanen sis anys de presó per a un home acusat d’abusar de la filla del seu cosí a Lleida

Segons la fiscalia, l'encausat feia tocaments i petons a la boca a la nena, de 7 anys

L’Audiència de Lleida jutjarà dijous 2 de maig un home acusat d’abusar sexualment de la filla del seu cosí germà, de 7 anys, l’any 2017. Segons la fiscalia, l’encausat, J. D. M. L., nascut a Bolívia, feia tocaments i petons a la boca a la nena, aprofitant que els pares de la menor s’havien divorciat i a vegades la nena es quedava a dormir a casa de la seva família. El ministeri públic sol·licita que se li imposin sis anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual i cinc anys de llibertat vigilada un cop complerta la pena de presó. També demana que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la menor a menys de 200 metres durant cinc anys i que la indemnitzi amb 12.000 euros pels danys morals. La nena rep tractament psicològic ja que considerava l’acusat el seu tiet.
Segons la fiscalia, els abusos van començar després del divorci del pares de la nena. El pare va tornar a Bolívia i la nena es va quedar amb la mare a Lleida. Per motius laborals de la mare, familiars paterns l’ajudaven amb la cura de la menor puntualment, com ara recollir-la a l’escola o quedar-se-la a dormir a casa seva.

Segons el ministeri públic, l’acusat aprofitava quan posava a dormir la nena per fer-li tocaments per sobre de la roba interior i donar-li petons a la boca. Segons la fiscalia, l’acusat va abusar de la nena com a mínim el 17 de febrer de 2017 tot i que entén que no va ser l’únic dia.