Comercial Victor, automòbils exclusius multimarca al teu abast

Comercial Víctor és una societat que neix de la mà de Víctor Rafael Ferrara, un jove empresari amb una gran experiència en el sector de l’automòbil i d’ocasió. Els seus inicis van ser a Guissona fa 37 anys, on munten la seva pròpia botiga com agent i de la marca Ford.

L’any 1983 va obrir una altra botiga a Ponts com a agent d’Opel (Auto Rafael). No va ser fins 9 anys després, al 1992, quan va decidir muntar la seva primera botiga al centre de Lleida al carrer Acadèmia 38, amb vehicles d’ocasió d’alta gamma.

L’any 2000 va ser quan Víctor va decidir ampliar el negoci amb l’obertura d’una altra botiga per a la venda del cotxe d’ocasió i nou també al carrer Acadèmia 38 de la capital del Segrià.

Actualment, compta amb professionals amb els quals aconsegueix oferir tota la diversitat de vehicles i preus del mercat automobilístic, des del vehicle econòmic (Outlet) i d’ocasió fins al vehicle nou tant d’alta gamma com de marques generalistes, sense oblidar-nos dels 4 X 4.

“A Comercial Víctor intentem treballar per a vostè amb la millor garantia, la satisfacció dels nostres clients és el que ens interessa”, ens explica l’empresari.

Si estàs interessat en vendre el teu cotxe, entra al seu web fent clic aquí, i omple el formulari de taxació perquè et facin una valoració immediata del teu cotxe. Màxima discreció i valoració.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb ells al 973 278 119 o al 609 782 535. També podeu enviar un correu a mail@comercialvictor.com.