Ciutadans Lleida proposa implantar un servei d’aparcament tancat per a bicicletes i patinets

El regidor José Luis Osorio sol·licita valorar i fer un estudi econòmic de què suposaria implantar aquest “projecte innovador”

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio, ha proposat que s’implanti a la ciutat de Lleida un servei d’aparcament tancat per a bicicletes i patinets per protegir aquests vehicles d’actes vandàlics i de la climatologia adversa. “Es tracta d’un servei innovador, però que ja s’implanta a diversos municipis i es troben ubicats generalment en estacions de tren i autobús i en equipaments educatius i esportius”, ha explicat Osorio. “Com a usuari que sóc de la bicicleta, considero que seria interessant estudiar la seva implantació a Lleida”, ha manifestat.

Per aquest motiu, el grup municipal de Cs presenta a la comissió informativa de Polítiques de la Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat de demà divendres una Proposta de Resolució perquè es valori i es faci un estudi econòmic de la licitació, mitjançant un contracte de gestió, d’un servei d’aparcament tancat per a bicicletes i vehicles de mobilitat personal. “L’objectiu és afavorir i seguir apostant per la mobilitat sostenible i la bicicleta com a mitjà de transport per desplaçar-se per la ciutat”, ha explicat Osorio. “Si posem a disposició de l’usuari mecanismes que facilitin l’ús d’aquests vehicles, incentivem que els ciutadans els utilitzin i s’afavoreixi una mobilitat menys contaminant i segura”, ha afirmat.