Ciutadans demana controlar les colònies de gats als barris de Lleida

El regidor Daniel Rubio explica que el programa CES consisteix a "capturar, esterilitzar i tornar a la seva colònia original als gats que viuen al carrer"

Avui al matí la consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi, ha visitat per primera vegada Vila-seca.

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb diversos membres de la Corporació Municipal han rebut la consellera a l’Ajuntament de Vila-seca on, posteriorment, ha signat el Llibre d’Honor al despatx de l’Alcaldia.

La seva visita tenia com a objectiu conèixer de primera mà la propera inversió per tal d’executar la restauració per al desenvolupament cultural del Celler Noucentista, del qual el govern de la Generalitat finançarà 2 milions d’euros a través dels fons europeus FEDER i que significarà una inversió final propera als 6 MEUR. Aquesta inversió formarà part del projecte conegut com a Parc Cultural, ubicat a la zona de llevant de Vila-seca i que englobarà dos grans equipaments: el Castell de Vila-seca i el Celler Noucentista.

La consellera, a més de visitar l’Ajuntament, ha recorregut els carrers del Centre Històric, ha visitat l’exterior del Celler Noucentista i, finalment, el Jardí del Castell.