Canvi de sentit de la circulació en el carrer Tallada

L’Ajuntament de Lleida endegarà aquesta setmana una campanya informativa entre els veïns per anunciar que, a partir de l’1 d’agost, els vehicles transitaran des de la plaça dels Gramàtics fins al carrer del Bisbe

El Departament de Mobilitat de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat té previst realitzar un canvi de sentit en la circulació en el carrer Tallada, al Centre Històric de Lleida, a partir de l’1 d’agost, per la qual cosa iniciarà aquesta setmana una campanya informativa entre els veïns i conductors que transitin per la zona.

En aquest sentit, es col·locaran cartells anunciant els canvis i, durant les primeres setmanes, es mantindran uns indicadors en les cruïlles dels carrers, per evitar possibles confusions entre els conductors, així com per aconsellar-los la ruta més adient de mobilitat interna pel Centre Històric.

A partir de l’1 d’agost, la circulació de vehicles en el carrer Tallada serà en sentit descendent, des de la plaça dels Gramàtics (Mercat del Pla) fins al carrer del Bisbe. D’aquesta manera, els conductors, que fins ara accedien per aquest vial per pujar fins a la confluència del Mercat del Pla amb Cavallers, no podran girar a l’esquerra per entrar al carrer Tallada i hauran de continuar recte pels carrers Palau i Joglar Segalà, fins a trobar Cavallers i accedir finalment la plaça dels Gramàtics.

Amb aquesta nova disposició del trànsit, amb la qual es vol aconseguir una millor mobilitat viària al Centre Històric, només es veu afectat el sentit de circulació del carrer Tallada, la resta de carrers adjacents mantenen l’existent.