Canvi de data del concert “De banda a banda” programat aquest divendres a l’Auditori

Amb motiu de la vaga general convocada per a aquest dia, la banda de percussió ibèrica Coetus ha decidit ajornar el concert per al dijous, 28 de novembre, a les 21.00 hores

El concert “De banda a banda” programat per a aquest divendres, a les 21.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados canvia de data. Amb motiu de la vaga general convocada per a aquest dia, la banda de percussió ibèrica Coetus ha decidit ajornar el concert per al dijous, 28 de novembre, a les 21.00 hores.

Entrades

Serviran les mateixes entrades per a les persones que ja l’havien adquirit i en cas de no poder assistir-hi en aquesta nova data es farà la devolució:

– Entrades comprades a la taquilla de l’Auditori: presencialment en l’horari de la taquilla (de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h)

– Entrades comprades per Internet: cal posar-se en contacte amb la taquilla de l’Auditori: presencialment en l’horari de la taquilla (de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h)

Coetus celebra més de 10 anys de trajectòria amb la presentació del seu tercer treball discogràfic, De banda a banda, juntament amb Carles Dénia. L’orquestra de percussió evoluciona des de la recuperació del patrimoni musical de la Península Ibèrica cap a noves sonoritats i fronteres musicals. Coetus reinterpreta, a través de l’habitual posada en escena festiva i de gran format, amb 18 músics sobre l’escenari dirigits per Aleix Tobias, aquesta herència musical anònima que fa viure el públic de cara al passat, d’esquenes al futur i amb els peus al present.