Aremi presenta el seu III Torneig de Tennis i estrena nous equipaments de lleure

El Club Tennis Lleida acollirà aquest dissabte 16 de juny el torneig solidari amb l’objectiu de recaptar diners per millorar les instal·lacions del centre d’Aremi

0
530

Aremi i el Club Tennis Lleida han presentat aquest matí la tercera edició del seu torneig de tennis benèfic, que se celebrarà aquest dissabte sota el lema ‘Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral’. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar diners per millorar les instal·lacions del centre d’Aremi. L’entitat benèfica també ha presentat a la seva seu els nous equipaments de lleure obtinguts amb els diners dels participants i espònsors del torneig de l’any passat. Aquests beneficis han permès ampliar el Jardí Sensorial, un espai finançat amb la col·laboració del programa Agenda 21 de l’Ajuntament de Lleida, i afegir-hi un nou gronxador adaptat i una nova font.

La presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, destaca la il·lusió que genera aquesta iniciativa ja consolidada, la qual aporta ingressos que permeten millorar l’equipament i dotar d’elements d’oci per als usuaris de l’entitat. En aquest sentit, fa una crida a votar la proposta presentada als pressupostos participatius d’introduir aquests elements a diferents indrets de la ciutat.

La regidora de Cultura, Educació i Esports de la Paeria, Montse Parra, remarca que “Lleida és una ciutat solidària” i que tant els ciutadans, com les institucions, clubs i empreses “sempre donen resposta davant iniciatives com la d’Aremi”. Considera que projectes com aquest contribueix al teixit social i a fer de Lleida “una ciutat agradable on tothom hi té un lloc per viure, expressar-se, passejar i practicar esport”.

D’altra banda, el president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans, explica que aquest projecte neix d’un membre del club i pare d’una sòcia d’Aremi, i que “estem encantats i posarem tots els mitjans al nostre abast perquè sigui un èxit”.

Pel que fa al funcionament del torneig, l’activitat s’iniciarà a les 10 hores del matí amb el torneig familiar entre pares i mares, per una banda, i fills i filles, per l’altra. A partir de les 18 hores de la tarda arribarà el torn per a la convocatòria de jugadors i per al torneig de dobles i que compta ja amb uns quaranta inscrits. La vetllada conclourà amb el lliurament de premis i un sopar als jardins del Club.

Des d’Aremi expliquen que les inscripcions per al torneig es poden fer a un preu únic de 25 euros a través del correu electrònic esportiva@tennislleida.com. D’altra banda, per apuntar-se al sopar, també per 25 euros, cal fer-ho mitjançant el correu electrònic administració@associacioaremi.org i precisen que no és necessari participar al torneig per assistir al sopar.

FER UN COMENTARI