Alumnes dels programes Petits i Joves Empresaris de Ponent “venen” els seus productes

Al Mercadet Escola d’Emprenedors, insatal·lat aquest matí a la plaça de la Catedral

0
158
Circ Raluy Legacy 728×90

Els alumnes que participen en els programes Petits Empresaris de Ponent (PEP) i Joves Empresaris de Ponent (JEP) són els protagonistes aquest divendres al matí del Mercadet Escola d’Emprenedors 2019, que s’ha instal·lat de 10 h a 13 h a la plaça de la Catedral. L’alumnat ha dissenyat durant el curs petites empreses amb l’objectiu final de vendre els seus productes i fer-ne difusió en la dotzena de parades que es muntaran a la plaça. A través d’aquesta experiència pràctica tenen l’oportunitat de desplegar competències socials en un context real com la iniciativa, la presa de decisions, la creativitat, el treball en equip, l’atenció al client o l’organització, l’autonomia.

Els centres que hi participen són:

Escoles de primària (PEP): Escola Alba, Escola de Llívia-ZER el segrià, Escola la Rosella de Rosselló, escola Riu Segre, C. FEDAC i C. Episcopal.

Centres que imparteixen PFI (JEP): Castell dels Templers, Calidoscopi (Maristes), PTT Lleida amb l’IMO i PTT Mollerussa-Tàrrega.

L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) coordina el JEP. El Petits Empresaris de Ponent, del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià, es fa amb alumnes de centres educatius. El programa JEP per a joves el segueixen els alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI). Ambdós programes estan inclosos dins el programa E2 Escola d’Emprenedors que lidera i subvenció l’entitat GlobaLleida.

FER UN COMENTARI