Salut lliura 140 mòbils i 41 tauletes a hospitals, centres sociosanitaris i residències de Lleida

Els dispositius permetran que els pacients i usuaris puguin parlar amb les seves famílies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Salut ha posat a disposició d’hospitals, centres sociosanitaris i residències de la demarcació de Lleida un total de 140 mòbils i 41 tauletes per facilitar que les persones ingressades o que estan residint en aquests espais puguin comunicar-se amb les seves famílies. En concret, els centres hospitalaris han rebut 90 mòbils (40 a la Regió Sanitària de Lleida i 50 a la de l’Alt Pirineu i Aran) i els centres sociosanitaris 34 tauletes (18 a la RS Lleida i 16 a la RS Alt Pirineu i Aran). A les residències se’ls ha enviat 50 mòbils i 7 tauletes (40 mòbils i 5 tauletes a la RS Lleida, i 10 mòbils i 2 tauletes a la RS Alt Pirineu i Aran).
Es tracta d’una actuació emmarcada en el Pla d’Acció pel suport emocional de pacients i familiars afectats per la crisi del coronavirus.

Aquests dies estan arribant 900 mòbils als centres hospitalaris de tot Catalunya i 1.000 més a les residències. Per altra banda, també es distribuiran 338 tauletes per a sociosanitaris, 140 per a residències i 200 més a hospitals i d’altres centres. La disponibilitat d’aquests mòbils i tauletes ha estat possible gràcies a la cessió per part de diverses empreses i la posada a punt dels mateixos per a la seva utilització s’ha dut a terme gràcies a la implicació altruista de voluntaris.