fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Salut començarà a fer avui tests de coronavirus als agents de la Guàrdia Urbana

Avatar photo

El Paer en Cap s’ha reunit avui amb els comandaments i agents de la Policia Local per agrair-los l’esforç suplementari que estan fent aquests dies, i el seu servei : “Vosaltres representeu la professionalitat, la proximitat, el seny, la responsabilitat i el coratge”

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha assistit avui al briefing del matí de la Guàrdia Urbana amb els comandaments i agents de servei per traslladar-los l’agraïment de la ciutat i de la corporació pel “servei que estan prestant,  la seguretat que projecten sobre la ciutat i l’esforç suplementari” que estan realitzant en la lluita contra la Covid-19.

 “Vosaltres representeu la professionalitat, la proximitat, el seny, la responsabilitat i el coratge”, ha dit l’alcalde, qui també ha volgut posar de relleu i valor el risc a què s’exposen els agents en les actuals circumstàncies. En aquest sentit, els ha anunciat que “després d’insistir constantment per a que el departament de Salut doni prioritat a la realització de proves als o les policies que tinguin símptomes, a partir d’avui es realitzaran totes les proves que encara no s’ han fet”.

L’alcalde Pueyo ha explicat als agents que la major part del material de protecció amb què compta la Guàrdia Urbana s’ha aconseguit “gràcies a la generositat d’empreses i consultoris de Lleida”, fet que demostra que Lleida és una ciutat compromesa i solidària.

El Paer en cap assistirà també al briefing del migdia i es reunirà amb els agents que entren de torn. Hi seran així mateix el tinent d’alcalde Jaume Rutllant i el regidor de Mobilitat, Vialitat i Trànsit, Joan Ramon Castro, que l’acompanyat en la trobada del matí.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

33 comerços de Torredembarra ja són ‘Establiment segur contra la violència masclista’

Notícia següent

Entren en un domicili de la Selva del Camp i disparen al propietari i al seu gos

Notícies relacionades