Reforcen els dispositius de vigilància nocturna a Lleida

Durant la darrera nit no s'ha detectat cap infracció als locals d'oci nocturn de la ciutat

L’alcalde accidental de Lleida, Toni Postius, ha explicat que, d’acord amb el Departament d’Interior, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana reforçaran els dispositius de vigilància nocturna en els punts de la ciutat més habituals de trobada dels joves, com ja van fer mesos enrere. D’aquesta manera, es volen “evitar aglomeracions que posen en risc sobretot a les persones joves no vacunades”.
La mesura s’adopta després de la suspensió per part del TSJC del toc de queda nocturn en diferents municipis del país com és el cas de Lleida. Postius ha demanat “prudència i precaució” a tota la ciutadania per frenar la covid-19. Així mateix, ha explicat que durant la darrera nit no s’ha detectat cap infracció als locals d’oci nocturn de la ciutat.
Toni Postius, ha explicat que dijous va mantenir una reunió amb la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, per tal de conèixer de primera mà la situació arran de la suspensió del toc de queda dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
La trobada, va comptar també amb representants d’altres municipis del país afectats per la mesura, va permetre als responsables municipals conèixer la nova proposta de la Generalitat per demanar el toc de queda per als municipis de més de 20.000 habitants amb més de 125 casos per cada 100.000 habitants.

L’alcalde accidental de Lleida també ha indicat que la nit passada s’ha fet una revisió als locals d’oci nocturn i no s’ha trobat en cap d’ells cap tipus d’infracció. “Hi ha hagut normalitat”, ha remarcat. Postius ha agraït la col·laboració ciutadana i des de la Paeria ha fet un crida a la “prudència i precaució”.

“La tornada a l’escola serà en tres setmanes i hi hem d’arribar en les millors condicions”, ha afirmat. A la vegada, ha instat tots els lleidatans que encara no s’han vacunat a fer-ho “com més aviat millor”.