Raimat ret homenatge a la Gent Gran

L’homenatge a la gent gran ha estat l’acte més emotiu de la Festa Major de Raimat, que enguany s’ha pogut recuperar i celebrar al Poliesportiu de les Piscines Municipals, ja que fa un any va haver de suspendre’s per culpa de la pandèmia.

Aquesta circumstància ha fet que, a més de retre homenatge als veïns i veïnes de Raimat que enguany han complert 80 anys, també s’hagi inclòs als que l’any passat no van tenir aquest reconeixement públic.

Han assistit la tinent d’alcalde i regidora de la Paeria per l’EMD de Raimat, Jordina Freixanet, i els regidors Jackson Quiñónez i Xavier Palau, la regidora Ángeles Ribes i la presidenta de la junta de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat, Ainhoa Casabón. L’acte s’ha iniciat amb unes paraules de benvinguda de Montse Plana, presidenta de l’Associació de Veïns de la localitat, Montse Plana, en nom de l’entitat organitzadora de l’homenatge.

Els sis veïns homenatjats –Fernando Ballart, José Vela, Maria Roset, Paquita Godoy, Antonio Hernández i Maria Serra, aquesta darrera no ha pogut estar present per causa major-, han rebut la placa de mans dels regidors, les pubilles i els membres de l’associació de veïns.

La tinent d’alcalde Jordina Freixanet s’ha dirigit als assistents per assenyalar que avui, amb aquest acte, s’estava fent un homenatge a la saviesa de Raimat, que és el que representen aquests veïns i veïnes que han complert 80 anys. A més de la felicitació, Freixanet ha afegit l’agraïment a la junta de l’EMD per la seva col·laboració amb el Govern de la Paeria, amb qui ha dit que han avançat per treballar plegats, malgrat el temps de pandèmia, fent referència a inversions com la creació d’una nova pista de pàdel i l’arranjament de la carretera.

“En temps de màxima crisi, hem de saber aprofitar les oportunitats per sortir-ne més reforçats, perquè les infraestructures siguin més fortes i per tenir molt clar quines han de ser les polítiques públiques a tenir en compte. I entre elles, la major i que avui homenatgem, hi ha les destinades a la gent gran”, ha clos.