Raimat i Sucs queden fora de les restriccions de confinament de Lleida

Les entitats municipals descentralitzades de Raimat i Sucs queden excloses de les restriccions de confinament per frenar els contagis de coronavirus a Lleida –municipi al qual pertanyen– i a sis pobles del Baix Segre.

L’Ajuntament de Raimat ha anunciat que queda fora de la restricció en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press en el qual explica que s’han fet “diferents gestions” i que, finalment, han quedat al marge de les mesures.

“Agraïm la comprensió de les diferents institucions i el suport de tots els veïns de Raimat”, ha afegit el consistori en la xarxa social.

De la seva banda, l’alcalde pedani de Sucs, Guillem Boneu, ha explicat a Europa Press que l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, l’hi ha comunicat verbalment.

Fonts de la Conselleria de Salut han confirmat a Europa Press que tots dos municipis “queden fora” de les mesures que recull la resolució.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida va demanar dilluns al matí a la Generalitat que aquestes dues entitats municipals descentralitzades quedin excloses de les restriccions de confinament: a Raimat no hi ha casos i a Sucs, segons Boneu, tres.