Publiquen la primera foto de Pablo Hasel a la presó

El diputat Albert Botran li ha fet una visita i han valorat les mobilitzacions pel seu empresonament

El raper Pablo Hasel parlant a través d'un telèfon en una de les cabines de visita de la presó de Ponent. ALBERT BOTRAN

El diputat de la CUP al Congrés, Albert Botran, ha fet pública a través de Tuiter la primera fotografia del raper Pablo Hasel a la presó de Ponent. Ho ha fet després de fer-li una visita aquest dimecres on ha dit que ha passat una “bona estona” amb el cantant empresonat per ordre de l’Audiència Nacional per delictes d’enaltiment del terrorisme a través de les lletres de les seves cançons.

Botran també explica que Hasel està content de que totes les mobilitzacions que s’han fet per demanar la seva llibertat, estiguin “connectant” el seu empresonament amb el malestar i les lluites socials “contra el règim del 78”. Botran fa una crida a continuar als carrers fins a alliberar-lo.

D’altra banda, la Plataforma Llibertat Pablo Hasel també ha donat a conèixer aquest dimecres que se li ha notificat al raper una nova causa per una querella que va presentar Vox contra ell per cremar una bandera espanyola en un concert a Mallorca per la llibertat d’expressió. Està previst que hagi de declarar per aquesta causa el 5 de maig.