Preocupació entre estudiants en relació amb el lloguer de pisos de cara al curs vinent

Això també podria afectar als llogaters de pisos que estan destinats a estudiants

Imatge d'arxiu d'una aula buida de Facultat de Lleida de la Universitat de Lleida. ACN

La crisi del coronavirus ha provocat que es replantegin el model educatiu de cara a l’any vinent, aquest replantejament també afecta les universitats públiques catalanes. Durant aquests dies va creixent la preocupació en els estudiants, segons ha pogut saber aquest diari, en relació amb el lloguer de pisos o residencies d’estudiants de cara a l’any que ve.

Davant la possibilitat que les classes siguin virtuals (a excepció dels estudiants de primer curs) l’any vinent, no saben si han de continuar pagant els pisos o residencies que actualment ocupen per tal de poder-los continuar tenint el pròxim curs, o bé, si han de fer la cerca de nous pisos en cas que actualment no en disposin d’un. Els estudiants demanen que la situació s’aclareixi com més aviat millor i que tinguin en compte aquests factors.

Fins on ha pogut saber aquest diari, si no hi ha vacuna o algun tipus de tractament per combatre el coronavirus de cara al curs vinent, les classes, almenys a la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida, seran virtuals a excepció del primer curs.

Aquesta incertesa també afecta als propietaris dels pisos de lloguer que normalment lloguen estudiants, ja que per a molts és una font d’ingressos amb la qual compten durant tota la temporada universitària.