La policia identifica membres de la CUP Lleida que feien una acció de campanya

Al davant de la subdelegació del govern espanyol a Lleida amb Mireia Boya i Pau Juvillà que preveuen presentar queixa a la Junta Electoral

0
1761
Sis agents de la policia espanyola han identificat ”de manera provocativa” diversos membres de la candidatura de la CUP per Lleida aquest dilluns a la tarda en el marc d’una acció de campanya del partit al davant de la subdelegació del govern espanyol. Els membres de partit, entre ells els números 1 i 2 de la llista, Mireia Boya i Pau Juvillà, han explicat que estaven fent un acte electoral i que no se’ls podia demanar la identificació per aquest motiu. És per això que tenen previst presentar una queixa a la Junta Electoral provincial per aquesta ”ingerència” del cos policial a la llibertat d’expressió i opinió en plena campanya electoral. La CUP presentava en aquest espai els anomenats ‘Decrets de la Dignitat’, els quals segons el partit són la seva eina per materialitzar la República i fer-la social alhora.
Els cupaires han triat fer-ho davant de la subdelegació de govern espanyol a Lleida ”perquè representa el poder de l’Estat a Lleida, el que anul·la les institucions catalanes via l’article 155”. Boya a dit que la seva proposta electoral és oposada a les polítiques del govern espanyol i que per tant, exposant una urna de l’1-O al centre, han volgut fer aquesta acció simbòlica a la plaça de la Pau de Lleida.

FER UN COMENTARI