El PDeCAT ratifica Postius com a candidat del partit a les eleccions municipals del 2019

El candidat considera que es troben davant “una oportunitat històrica per conquerir la Paeria" i que en els últims quatre anys s’ha demostrat “el descrèdit en que ha caigut de l’actual equip de govern”

El president del grup municipal del PDeCAT a la Paeria, Toni Postius, ha estat ratificat per l’Assemblea Local com a cap de llista del partit en les properes eleccions municipals del 2019. Repeteix per segona vegada com a candidat al haver obtingut la confiança dels associats en les eleccions primàries de l’agrupació, en les quals no ha rebut cap vot en contra, i planteja els comicis de l’any vinent com una “oportunitat històrica” assolir l’alcaldia de Lleida.

En l’assemblea, que ha comptat amb la presència de la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, i dirigents de la Vegueria de Lleida i del Comitè Local, Postius ha repassat els últims quatre anys tot afirmant que s’ha demostrat “el descrèdit en que ha caigut de l’actual equip de govern”. Una afirmació que concreta amb diferents qüestions com són les polèmiques amb els símbols franquistes de la ciutat, l’ús del català a l’Ajuntament de Lleida o, la més recent, “la vergonyosa gestió de l’1 d’octubre, en que Àngel Ros va considerar l’actuació policial com a proporcionada”.

 En el seu discurs, Postius també s’ha mostrat satisfet de seguir al capdavant d’aquest projecte, tot agraint als associats el seu suport i afirmant que “toca posar punt i final a quaranta anys d’hegemonia socialista a la ciutat de Lleida”. Explica que la ciutadania reclama de forma “clara i majoritària un canvi urgent, sobretot després comicis del 21 de desembre”, quan, per primera vegada, “més del 50% dels vots van ser per a forces independentistes”.

Sobre la futura campanya, Postius explica que encara es aviat per concretar qui completarà la llista electoral del partit i que no es plantegen formar-hi coalició amb cap altra agrupació. “Volem ser alternativa a la ciutat de Lleida i ens presentarem com un únic partit, perquè tenim vocació de govern i capacitats per poder afrontar aquest repte electoral”, ha sentenciat el ja escollit candidat del PDeCAT en els comicis municipals del 2019.