L’assemblea local d’ERC Lleida dóna el vist-i-plau a la candidatura per a les eleccions municipals

La llista que encapçala Miquel Pueyo aglutina diferents sensibilitats polítiques i està formada per 15 dones i 12 homes

L’assemblea local d’ERC Lleida ha aprovat aquesta nit la llista de candidats i candidates que es presentarà a les eleccions municipals a la Paeria el proper 26 de maig i que encapçala Miquel Pueyo.

Per primera vegada, la candidatura republicana està formada per més dones que homes, superant així la llista cremallera. Així, hi ha 15 dones –sis entre els deu primers llocs- i una dotzena d’homes.

A més, la llista compta amb una gran diversitat de sensibilitats ideològiques, ja que dels 27 candidats i candidates, 15 són militants d’Esquerra Republicana, mentre que hi ha sis independents, tres militants del Jovent Republicà i tres persones més provinents de diferents famílies del socialisme republicà (Moviment d’Esquerres-MES i Avancem). Entre les persones candidates també hi ha membres de la plataforma Lleida Republicana, un col·lectiu que es va presentar la setmana passada i que dóna suport a la candidatura de Pueyo.

L’alcaldable, Miquel Pueyo, ha agraït a tothom la implicació en el projecte i ha definit la llista com “un grup de dones i homes competents que provenen de diferents sectors professionals i orígens, que són honestes i que tenen empatia i intel·ligència emocional.” Pueyo ha destacat també que “la candidatura és rica en sensibilitats, però que integra els diversos valors i perfils del republicanisme progressista que ens permetran amb treball, generositat i convicció, fer un camí ample i ser la força més votada per poder configurar un govern republicà per al canvi a Lleida”.