La Paeria dóna suport als Mossos d’Esquadra en matèria de seguretat

El paer en cap s’ha reunit amb el cap de la Regió de Ponent, Xavier Monclús, i ha reiterat que continuarà conversant amb la Generalitat per dotar Lleida de més agents autonòmics

El paer en cap, Fèlix Larrosa, s’ha reunit aquest dimarts amb el comissari dels Mossos d’Esquadra, Xavier Monclús, cap de la Regió de Ponent, per comentar temes vinculats a l’àmbit de la seguretat que afecten la ciutat de Lleida. Larrosa ha agraït la feina i el compromís dels agents autonòmics amb la ciutat i els seus veïns i veïnes, i ha traslladat als comandaments del cos que compten amb el seu suport. L’alcalde ha reiterat la voluntat de la Paeria, i per extensió de la Guàrdia Urbana, de col·laborar estretament amb els Mossos d’Esquadra, així com amb els altres cossos de seguretat que tenen competències a la ciutat, en tot allò que fa referència a la seguretat, la convivència i la cohesió social.

Un dels punts que Larrosa ha posat sobre la taula és l’increment d’efectius policials per atendre les necessitats a la ciutat i garantir la seguretat de la ciutadania. “Seguirem mantenint converses amb el Govern de la Generalitat per augmentar la dotació d’agents a Lleida, una ciutat que té un terme municipal molt gran, que inclou l’Horta”, ha dit Larrosa, qui ha afegit “hem d’aconseguir que els veïns i les veïnes tinguin sensació de suport i de seguretat”.

El paer en cap, acompanyat per la tinent d’alcalde Sara Mestres i per l’intendent cap de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, ha visitat les instal·lacions de la Comissaria dels Mossos a Lleida i ha conegut els diferents departaments i el funcionament del cos.