Junts x Catalunya Lleida fa una roda de premsa amb el senador Josep Lluís Cleries sobre polítiques socials i atenció a les persones

Lleida es mereix tenir una regidoria de serveis socials que estigui al costat del teixit associatiu i del tercer sector

Aquesta tarda, a la plaça de la Llotja, el candidat del grup municipal sobiranista Junts x Catalunya Lleida, Toni Postius i el senador Josep Lluís Cleries, han fet una roda de premsa en matèria de polítiques socials i atenció a les persones.

Cleries ha dit que ha volgut donar suport a Toni Postius, donada la importància que aquesta candidatura dóna a les persones. El senador creu que en la política municipal, les persones són el més important. El fet que Junts x Catalunya Lleida treballi braç a braç amb diverses entitats socials, dóna un valor afegit a la candidatura independentista.

Toni Postius ha dit que durant la trobada d’avui, han pogut traslladar a les entitats, que “la ciutat es mereix tenir una regidoria de serveis socials que estigui al costat del teixit associatiu i del tercer sector, per facilitat totes les gestions amb l’ajuntament. Incrementar els recursos destinats a l’àmbit de les entitats que treballen amb centres especials de treball, reservar llocs de treball a l’ajuntament per persones amb capacitats especials, ajudar a les famílies i en definitiva fer de Lleida una ciutat amb sensibilitat social”. També ha dit que cal donar suport al tercer sector i fer una bona feina d’integració. Volen fer un canvi integral en les polítiques socials d’aquesta ciutat i estar al costat de les entitats, ja que segons ell, els seus problemes, són també els nostres.

Per últim, l’alcaldable ha dit que dins la seva programació de campanya electoral porten una proposta que contempla un nou model de ciutat. També ha parlat de la necessitat d’abordar una ciutat que envelleix, amb persones que en el futur tindran altres necessitats. Cal una Lleida plenament accessible. “El nostre compromís és que cap obra que es faci pugui tirar endavant sense els certificats d’accessibilitat o fer que els comerços a Lleida millorin els accessos” ha afirmat Toni Postius.