El president de l’AEM, Sergio González, s’incorpora a la llista de Junts per Catalunya Lleida

L'empresari està molt vinculat al barri del Secà de Sant Pere

L'empresari i president de l'AEM, Sergio González, s'incorpora a la llista de Junts per Catalunya Lleida

L’empresari i president del club de futbol formatiu SE AEM, Sergio González, s’incorpora a la candidatura de Junts per Catalunya Lleida a les properes eleccions municipals del 26 de maig que encapçala Toni Postius. González, molt vinculat al barri del Secà de Sant Pere, aposta per afegir-se a una candidatura que vol donar protagonisme a persones de la societat civil que no havien tingut contacte amb la política amb anterioritat.

Toni Postius ha confirmat la incorporació de González a través de les xarxes socials, on es confessava “molt content de poder donar la benvinguda a l’equip de Junts per Catalunya Llieda al Sergio González, empresari i president de l’AEM”. Postius destaca que “el seu tarannà i la seva empenta fan la nostra candidatura més forta i transversal”.

El nom de González se suma al de la directora executiva i financera de la Fundació Aspros, Anna Campos, que serà la número dos de la candidatura. A banda dels actuals regidors que repeteixin respecte als comicis de 2015, la llista tindrà una alta representació de persones alienes a les estructures de partit.