El paer en cap, Miquel Pueyo, subratlla el compromís de la ciutat de Lleida amb els pobles del Segrià

El paer en cap, Miquel Pueyo ha subratllat aquest migdia “el compromís de la ciutat de Lleida amb els pobles del Segrià, amb què compartim un espai geogràfic. Tenim moltes coses que ens assimilen i altres que ens diferencien, però vull dir-vos que si vosaltres prospereu, nosaltres prosperem, i a l’inrevés”.

Pueyo, que ha participat juntament amb altres alcaldes de la comarca en un acte de la Festa Major de Vilanova de Segrià, convidats pel seu primer edil, Jordi Figuerol, s’ha dirigit als veïns i veïnes des del balcó de l’Ajuntament per manifestar que “hem de ser capaços de trobar-nos i aplegar-nos en un cercle com la rotllana que fan els sardanistes”, ha dit aprofitant que en finalitzar els parlaments estava prevista una ballada de sardanes.

Miquel Pueyo, les alcaldesses de Soses, Sandra Marco, i Almenar, Teresa Malla, i l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, han estat els protagonistes d’un acte amb el qual Jordi Figuerol ha volgut enfortir vincles en l’inici d’un mandat municipal en què tots ells s’estrenen com a primers edils. “Tenim tots plegats un futur ple de reptes”, ha dit l’alcalde de Vilanova, mentre els convidats signaven una litografia que restarà en el saló de plens de la casa consistorial, “com a símbol i estímul per la legislatura que comença”.

Un cop signada la litografia i deixat un missatge escrit en el llibre d’honor de l’Ajuntament, tots ells han sortit al balcó per saludar els veïns i veïnes, que s’havien concentrat en la Plaça Major, i donar inici a la ballada de sardanes, en la qual ha participat el Grup Sardanista de Balàfia.