Ciutadans Lleida demana la neteja i el manteniment dels Jardins de la Serreta

El regidor José Luis Osorio presentarà un prec a la comissió d’Urbanisme perquè “es condicionin les tanques perimetrals del pati de l’Escola Francesco Tonucci, que es troben en greus desperfectes”

0
524
Circ Raluy Legacy 728×90

El regidor del grup municipal de Ciutadans a Lleida, José Luis Osorio, ha criticat el mal estat en què es troben els Jardins de la Serreta: “Les zones enjardinades estan plenes de brutícia i presenten un grau elevat de degradació”. Per aquest motiu, el grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida presentarà un prec a la pròxima comissió Informativa de les Polítiques de la Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat demanant la neteja i el manteniment d’aquesta zona situada al barri de l’Escorxador-Templers. Així mateix, se sol·licitarà també que s’estudiï la possibilitat de tornar a implantar contenidors de brossa al carrer Lluís Companys. “Hi ha veïns que s’han queixat que amb el canvi de sentit en la zona, els contenidors que hi havia a Lluís Companys s’han traslladat al carrer Unió i aquests no són suficients per cobrir les necessitats de tot el carrer”, ha explicat.

D’altra banda, el regidor de Cs Lleida demanarà que es “condicionin les tanques perimetrals del pati de l’Escola Francesco Tonucci, que es troben en greus desperfectes”. “Estem parlant d’un espai utilitzat per nens i nenes de 3 a 12 anys; pot arribar a ser perillós”, ha criticat. També es demanarà incrementar la neteja al carrer Conca de Barberà i carrers adjacents, pels mateixos motius, “falta de manteniment”.

FER UN COMENTARI