Oriol Yuguero: “Ens n’estem sortint però la Covid-19 encara segueix entre nosaltres”

Així ho ha afirmat a través d'un fil a la xarxa social Twitter

Oriol Yuguero metge d'urgències de l'Arnau de Vilanova i investigador. IRB LLEIDA.

El metge d’urgències mèdiques i investigador de l’Arnau de Vilanova, Oriol Yuguero, ha publicat novament un fil a la xarxa social Twitter en què explica la realitat dels últims dies de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. En aquest fil avisa que el virus continua molt present en la societat i dóna les claus de les tendències observades en els últims dies i ha celebrat que l’hospital i, en general, Lleida, se n’estigui sortint.

Yuguero argumenta que “les urgències lleus van disminuint però que molts pacients diagnosticats reconsulten per empitjorament, a més, els ingressos es mantenen constants”. Pel que fa a l’equilibri a les plantes ha afirmat que es manté però alhora alerta de la necessitat de seguir les mesures de prevenció perquè encara hi ha un gran volum de persones asimptomàtiques.

En últim lloc, també ha insistit en el fet que molts professionals hagin pogut fer vacances que “els ha permès oxigenar-se” i els que no n’han fet, les faran pròximament, després de no haver parat des de Nadal. Altrament, també ha volgut agrair la tasca i l’ajuda de la sanitat primària.