Open Arms busca voluntaris per lluitar contra el coronavirus al Segrià

Óscar Camps, líder de l'organització, s'ha mostrat a favor d'ajudar allí on faci falta, tal com han fet ja des de l'inici de la pandèmia

Imatge d'Open Arms al pavelló municipal de Torres de Segre, missió que va començar ahir. OPEN ARMS.

L’ONG Open Arms, liderada per Óscar Camps, va iniciar ahir dimarts una missió al Segrià per tal d’ajudar a abaixar la corba de contagis i és per això que han demanat via xarxes socials la col·laboració de manera voluntària a la ciutadania.

Open Arms es troba actualment ajudant a l’acollida de temporers que han estat en contacte o tenen coronavirus (ja siguin assimptomàtics, més greus o amb símpotmes lleus) al pavelló municipal de Torres de Segre. Segons Óscar Camps, l’ONG pot actuar més ràpidament que les administracions en cas d’emergència. De moment, hi ha 10 voluntaris amb un coordinador per fer les tasques de control i acompanyament.

A més a més, Camps s’ha mostrat a favor de col·laborar allà on sigui i, de fet, ha recordat que des de l’inici de la pandèmia ja han estat ajudant a fer diferents accions arreu al territori i, ara, estan en contacte amb l’Ajuntament d’Aitona i també amb la Diputació, tal com ha avançat el mateix Camps a Catalunya Ràdio.

La missió s’allargarà fins al setembre i per fer-te voluntari, ho pots fer mitjançant el correu voluntarios@openarms.es, o bé, al telèfon 626 175 479.